Its up to you

 
 
Dagar som denna är ganska jobbiga, det är semlor hit och dit, ska man äta eller inte, vågar man äta en semla.. Tycker att det blir lite löjligt vill du ha en semla så ska du självklart äta en också, vill du däremot inte ha en struntar du i det.
 
Känner att du vill unna dig/fuska lite just idag - fine, du kommer inte att gå upp 100kg på grund av detta men som sagt det är bara du själv som kan bestämma. 
 
Tänk efter två gånger, det gjorde jag idag "vill jag verkligen ha den där semlan" tänk också "hur kommer jag känna mig efteråt, är det värt det" jag mår alltid illa efter en semla och känner att det inte är värt det. För mig blir en lyxig smoothie med goda bär.
 
Its all up to you! 
 

Kommentarer
Sally

Väldigt bra skrivet! Nu ska jag gå och fuska lite och äta en semla hihi!


Blogg: http://sallyle.spotlife.se
Elin

ett bra motto som jag följer: en onyttig måltid gör dig inte tjock som en nyttig gör dig smal ;) men tyvärr har de nog blivit en semla för mycket på en vecka haha!
sv: ja den var supergod och smakade inte alls som en köpt :)!


Blogg: http://bbaraaelin.blogg.se
sannas rum

Jag valde en minisemla på 7 Eleven idag, kostar 8 kronor och då förstår man ju att den är ganska liten, hehe .. En msk vispgrädde, en msk mandelmassa och pyttelite bröd då . Så den var precis lagom; kan rekommenderas om man bara vill ha en pyttesemla :D


Blogg: http://sannasrum.blogg.se/
Frida

Jo, huvudsaken man tränar och mår bra så funkar övningarna bra hemma med =)


Blogg: http://ohinspo.blogg.se
Cecilia

Mycket sant! Mat ska inte vara ett ångestmoment det ska vara en njutning!.


Blogg: http://cecilliasays.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback