stay motivated

Att hela tiden hålla sig motiverad kan vara svårt, man kan inte alltid vara på topp och prestera bättre resultat gång på gång, självklart är det inte är omöjligt men att hålla i den treden är en riktig utmaning. 
 
Det gäller att alltid utgå ifrån sig själv och sina förutsättningar och det viktigatse av allt - att göra sitt bästa, man kan inte göra mer! Frågan är då hur man orkar att motivera sig själv till att kunna göra sitt bästa, hur klarar man att motivera sig själv till att faktiskt ge sig ut trots att soffan lockar så otroligt mycket mer? 
 
Mitt bästa tips är bilder! Bilder säger mer än tusen ord eller hur.. 
Tack vare massa bilder får jag motivation att orka att faktiskt ge mig, ut på en pw trots att jag egentligen inte vill, men efteråt känns det ju underbart. 
 
 
Bilder som dessa har ger mig motivation att ge mig ut på träning eller att äta sunt, det har verkligen behövts dessa dagar när tentan kommer närmare..
 
 
Dessa två bilder har jag som bakgrund i min mobil, ingen pojkvän här inte.. Den väntra är på mig själv, tycker det känns helt ok att ha mig själv som bakgrundsbild för att ge mig själv en extra kick
 

Kommentarer
julia

sv: tack! ja men eller hur, håller med dig! :)


Blogg: http://juliaaandersson.myshowroom.se
Frida Matsdotter

Jag håller med dig. Inspirerande bilder är grymt för motivationen! Det gäller att omge sig med härlig inspiration i telefonen, hemma, på jobbet etc =)

//Frida
Träning o hälsa www.matsdotter.com


Blogg: http://www.matsdotter.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback