Lyssnade på kroppen

Efter en väldigt jobb natt med knappt någon sammanhängande sömn alls, vill inte veta hur ,ånga gånger jag vaknade blev det en lugn dag, inte alls som jag hade tänkt och planerat.
 
Planen var att gå till gymmet samt att få till ett distanslopp men pga av allt för dålig orkade jag inte. Låter lite vekligt om jag får erkänna det själv men tror det hela beror på att jag under mitt förra jobbpass gick natt och min kropp har nog inte hunnit att vända tillbaka helt. Valde att lyssna på kroppen och tog istället en promenad med kameran..
 
 
 Bilderna va såklart förstora för att kunna ladda upp..
Bjuder på lite andra bilder så länge tills jag ordnat de andra.
 
 
Längtar redan efter frukosten imorgon, det är helt klart det bästa på hela dagen!!
 
 
Kanske blir en smoothie imorgon, får se..
 
 
 

Happiness

Jag "vågade" efter ett par dagars spanade boka min biljett till New York och min familj!! Jag ska äntligen få träffa min älskade, underbara familj igen. Vet inte hur jag ska beskriva denna glädje, ni som varit au pairer och hälsat på era familjer förstår nog hur jag känner.
 
 
Om 167 dagar för att vara exakt bär det av, känns  så skönt att ha bokat detta som jag tänkt på ganska länge. Min plan är att vara hos min familj i två veckor sedan kommer förhoppningsvis en av mina bättre kompisar att åka över så ska vi göra en lite roadtrip, vart och hur vet vi inte ännu, men det kommer.
 
Favoritstaden NYC
 
 
Jag på en BBQ vi hade förra sommaren(2012) när jag var och h
hälsade på sist.
 
 

Here we go again

Då sitter jag här igen och knapprar på tangenterna, en bloggare alltid bloggare.
 
Blev en lite för lång paus, men känns ungefär som hela mitt liv tog en paus på ett par månader. Blir lite arg på mig själv för att man kan låta en sak påverka en så mycket och få en i en allmän nedåtgående spiral, men nu är jag tillbaka och jag mår bättre psykiskt och fysiskt.
 
Är så tacksam för de fina vänner jag har som funnit där för mig och gjort att man börjat le och skratta som aldrig förr. För snart en månad sedan fick dessa fina vänner med mig till Turkiet, vilken resa! Bästa resan på länge, massa skratt, sol och bad, vi bara njöt veckan igenom.
 
 
 
På flygplasten innan vi åkte iväg
 
 
Marmaris hamn