Pure Nordic Spa

 
I fredags när vi kom ombord på båten blev det jobb ganska direkt men i och med att Saga fortfarande låg inne på varv blev det en ganska tidig kväll. 
 
För att fira att det ändå var fredag och att vårt arbetspass precis börjat gick vi upp till Pure Nordic Spa som finns ombord, inte varje dag man får lov att koppla av med varma bad och härligt sällskap i ett spa som 2012 utnämndes till Norges bästa spa.
 
När vi hämtat ut badrockar och baddräkter och bytt om bar det iväg upp mot däck 9 för en helt underbaaar stund. Tänk er att vara lite sådär halvtrötta och småfnissiga, att då få knypa ner och lägga sig i ett par varma mosaikstolar och bara njuta och inte tänka på något speciellt utan att bara vara.. Självklart gick det väl sådär med att bara vara och släppa allt, det blev såklart en hel del prat och skratt men det var väldigt skön avkoppling även det. 
 
Efter vår avkopplande stund i sovstolarna var det dags att prova två av de varma poolerna för ännu mer avkoppling och mera prat och skratt. När våra händer skrumpnat ihop och blivit som små russin gick vi med snabba steg ut på däck där vi möttes av en väldigt uppfriskande vind och kyla men bara ett par steg bort fanns målet - den varma jacuzzin! Sist men inte minst blev det en skön stund i bastun och som pricket över i:et blev det lite mat innan vi somnade gott i våra hytter. 
 
 
Vårens modenyhet; Badrock och sneakers
 
 
Fredrikshamn utanför fönstret
 
 
Josefine och Sofia njuter för fullt
 
Även jag passar på att njuta
 
 
Här kan ni ser mer utav vårt fina spa
 
 
Det var några utav er som undrade vart jag jobbar, jag jobbar på Stena Line närmare bestämmt på Stena Saga, här kan ni se en lite video om min fina arbetsplats! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback